2021-09-21 17 瀏覽
Bookmark左呢間創意卷物有一段日子,是日來到荃灣諗唔到食咩好,碌過checklist就決定試左佢😆-🐉金龍卷 $88三文魚+芝士+炸蝦嘅組合,試過先發現原來係咁夾😮芝士味無乜不過炸蝦好脆🍤睇圖以為好大份點知上枱其實同正常加州卷差唔多size,呢樣野有少少失望😂不過係好食嘅😋-🗻富士山 $88鰻魚+蟹柳絲+牛油果+脆片,又係意想不到夾埋好好食嘅組合🤣蟹柳絲超多,夾埋脆片食口感好特別。不過一樣以為會好大份好震撼點知上枱係加州卷size🥲-🍡另外仲叫左兩款串燒不過無影相,分別係鹿兒島豚肉荔枝串燒(1串$25)同照燒雞肉(4串$39)。雞串係普通急凍雞串翻熱番感覺,荔枝豚肉串幾好不過定價進取,整體感覺壽司好過串燒☺️-總結:壽司好味創新多選擇,不過份量唔大性價比唔高。是次連加一埋單$300左右但係食唔飽,相信兩個人要食飽坐底要叫4份壽司🥲
🐉金龍卷 $88
🗻富士山 $88