2021-03-26
炸魚柳飯配日式蛋黃醬$64呢碟飯聽個名好似唔差, 但係一黎到真係嚇一跳! 一隻長碟上面有: 一大個白飯+2塊薄過魚柳包又睇落攤凍左好耐嘅魚柳+一篤蛋黃醬吱喺魚柳隔離收$64比啲咁嘅野人食, 賣相仲要差過大快活啲炸魚柳飯, 咁冇誠意不如唔好開餐廳啦....卡邦尼意粉$68好大兜意粉好似好抵食咁....但係成兜真係得意粉咁滯! 菇同bacon少得可憐, d汁又杰過芝麻糊, 唯一好就係唔會太咸岩岩好我真係未見過咁垃圾嘅卡邦尼意粉, 咁基本西餐嘅食物都可以比人負評, 垃圾pizzahxt都好食過佢煙三文魚沙律配胡麻醬$7x上面兩款食物大大份, 碟沙律個份量反而又唔係多喎!有兩卷煙三文魚尚算ok不過呢個價錢真係唔值最後, 收銀碌卡收錯我錢, 我返到office先發現!! 好彩打返去餐廳佢地都肯認數,收工去拎返差額!
呢碟飯聽個名好似唔差, 但係一黎到真係嚇一跳!
卡邦尼意粉$68
煙三文魚沙律配胡麻醬$7x