2018-10-23 1635 瀏覽
今日好姊妹生日,當然要一整天好好同佢過(一年只有這一天)佢好喜歡食蝦餃燒賣,所以同佢黎這間好出名材料豐富的點心店。雖然這間座位唔舒服又要搭枱,又迫又多人,但就因為食物好,所以環境怎樣都咁多客人,可見真的用心經營用心製作我們之後因爲會再食其他野,所以叫了4樣點心,全部都是見佢出就立即叫立即取,好新鮮喔!燒賣一籠4粒,黎到已經迫切夾入碗了!好熱辣辣又香噴噴,好大粒又彈牙!蝦好爽口、豬肉又香又有口感、皮薄,配上少少辣醬,更野味!金菇餃好圓潤又飽滿又大粒,皮好滑好軟、內面蝦爽又有金菇的爽及香,口感一流,姊妹超愛綿花雞魚肚好爽又入味,質素高;雞香又滑又入味;豬肉好爽好有口感!炸鮮奶一碟3大件,好好好味!剛剛炸起,要小心辣到,外脆內軟,牛奶好滑滑哦,又香濃牛奶味,軟軟的口感好好味呀下次要多點人一齊來試試更多美食哦
今日好姊妹生日,當然要一整天好好同佢過(一年只有這一天)
佢好喜歡食蝦餃燒賣,所以同佢黎這間好出名材料豐富的點心店。

綿花雞

魚肚好爽又入味,質素高;雞香又滑又入味;豬肉好爽好有口感!

下次要多點人一齊來試試更多美食哦
2018-10-23
$50 (早餐)