2022-12-23
又到聖誕假,去唔到韓國旅行都可以黎呢度食野,真係似去咗趟韓國咁🤩呢度嘅裝修好有心思,整體感覺非常溫馨,座位舒適,仲有啲好有趣嘅壁畫☺️食物選擇多樣,我地叫左1️⃣醬油蟹之前去親韓國都會食醬油蟹,其實就係好似刺身咁。入口覺得好鮮甜,幾Creamy,仲帶啲漿性,口感幾得意咖!佢主要係用醬油醃製,食落唔會太鹹,配紫菜飯食一流。真係好想去一轉韓國🇰🇷2️⃣奶油芝士炒年糕極之推薦🥳年糕軟糯,掛滿餐廳嘅秘製醬汁,美味可口。呢個醬汁唔係淨係得個辣字,辣中帶甜,且好creamy,充滿奶油濃香。佢唔係淨係攞嚟點年糕食,配用料豐富嘅壽司卷、香口嘅粉絲卷、薯條、餃子都一樣咁夾,咁好食。我最鍾意就係炸蝦天婦羅🍤好香脆,夠惹味惟一問題就係太大份啦,食到我哋勁飽,叫唔到其他嘢食🥹前菜都好美味下次一定要同多啲朋友黎食,呢度節日氣氛好好,適合大夥兒聚會🥰當然三五知己一齊暢談吃喝非常之啱!
食物選擇多樣,我地叫左
1️⃣醬油蟹
惟一問題就係太大份啦,食到我哋勁飽,叫唔到其他嘢食🥹
前菜都好美味