看過此舖好多評論,绝大部份讚口不绝,但本人卻覺得由侍應態度到食物質素,真係ㄧ般甚至有D材料係唔新鲜,不值此價錢!本人和老公去吃生日飯,叫了ㄧ個$5百餘元,2人餐,只得幾片薄豬肉,鱿魚,2隻隻大蝦,鹅肝多士,但餓肝實太乾,多士不新鲜,隻蝦重要(梅)嘅,重有切到好细幾粒牛,嘩,韌到呢!縂共得幾粒,好矝貴。向有位自稱經理反影,佢話係嘅D套餐嘅牛係麻麻,我真愕然,成5佰多元得4至5粒牛,重要話自己主打食靚牛嘅餐廰,個經理會咁樣講。我話唔係麻麻,係唔好食呀!佢静係話唔好意思喎!其实個餐唔太夠,我另叫了牛舌及另ㄧ款牛,問侍應,佢力sale和牛牛舌,又話美国牛舌唔夠軟,冇咁好味!當然貴成舊水,我都識講!其他散叫既牛,質數較好,但同去日本食,無論賣相及味道,都差很遠呀,重要雪到硬實實,有人叫才用機切出来!奉勸各位,小心中伏!

奉勸各位,小心中伏!