2023-06-12
之前經開,每次都見到佢哋高朋滿座,心諗味道應該唔會差得去邊!點知到自己去試,就係期望愈高失望越大首先一坐低,冇人serve水或者俾個餐版你睇,凈係坐喺到,等到我哋覺唔對路,點解枱枱都有人俾低杯水,我哋叫到先慢慢俾杯水同餐牌過你睇。第二次犯錯,落咗單成半個鐘,見到隔離枱遲過我哋落,反而啲食物極速上齊,我都覺唔妥,問嗰waiter 有冇落到單,佢仲好意思講大話,話落左😡之後又再等左幾分鐘,問多次第二waiter,佢先double confirm問我哋落咗啲咩,先知之前等咗咁耐係冇落過單😫第三,終於上咗飲品,又上到錯曬,明明要🧃萍果汁,結果變咗橙汁都算,仲又漏多咗其中一個pizza ,要call多幾次先至加急幫我哋出。正當我開心終於上齊啲嘢食,結果免費幫你加料,嗰pizza啲菜都不算多,當你正想咬一啖之際,發現嗰pizza上有條菜蟲仲要係郁郁吓同幾生猛嗰隻。係人見到都幾肚餓都冇胃口啦🤮!真係唔駛錢,都冇下次!
點知到自己去試,就係期望愈高失望越大