2020-09-03
終於開番夜市堂食🤩🤩🤩 男朋友問我打唔打邊爐😳😳😳 係澳洲好耐冇食過 所以就決定就今晚打邊爐🤤🤤🤤 男朋友話不如食夫妻肺片 我就即刻search下 睇下相 發現原來係叫 夫妻沸片😂😂😂我哋兩個人叫咗一個二人套餐😍😍😍夫妻鴛鴦鍋(夫妻鍋+美人鍋)夫妻鍋入面有鴨血豆腐紅棗....都幾足料😻 而美人鍋入面就有花膠同埋有半隻葵花雞🐓🐓🐓 職員好貼心咁叫我哋唔好自己開鍋蓋😎 仲會幫你剪埋隻雞 👍🏻讚咁二人餐入面就有美國頂級肥牛+美國穀飼牛肉+加拿大牛舌+西班牙黑毛豬其實份量都唔少㗎😳😳另外佢仲有牛丸、豚肉黑松露丸、雲吞、水餃、炸魚皮、紅薯粉...另外我哋叫咗一支芒果青檸梳打 😋😋 酸酸甜甜 配打邊爐 一流🤤🤤🤤🤤本身仲諗住叫多幾個餸🤤 好彩都係決定食完唔夠先叫😎 因為到最後都飽到行唔郁😻😻我哋今次六點三就入座坐咗一陣個場都已經好full 睇嚟我哋冇揀錯地方👍🏻👍🏻👍🏻不過打邊爐真係要多啲人食好啲😫😫😫等疫情過咗再約一班人一齊再黎食😻😻😻😻😻
其實份量都唔少㗎😳😳
美國頂級肥牛+美國穀飼牛肉+加拿大牛舌+西班牙黑毛豬