2012-11-19 3376 瀏覽
朋友提議到南丫島BBQ, 星期日每位$138任食3小時(包一支500ml汽水)包爐包炭包食物,咁價錢都OK, 上佢地個web site話~~~有以下食物供應同免費豆花一碗 (牛扒、豬扒、雞扒、雞翼、芝士腸、香腸、紅腸、獅子狗、咖哩魷魚、豬肉丸、牛丸、貢丸、墨魚丸、燒賣、魚蛋、棉花糖、麵包、菇類及菜類)仲話~~~全場可容納150-200人...............好啦好啦, 我地兩點幾終於去到, 首先個度冇門牌, 真係行到冇路行個度就係啦,先講食物, 免費送既豆花正常, 任食既野只見到得10樣左右, 仲要個雪櫃一打開有陣酸味, 都唔知邊樣食物變壞, 攪到大家都唔知揀咩食好, 選擇已經夠小, 仲要有問題, 員工仲話雞翼先岩岩醃係唔入味嫁, 朋友話牛丸咸到極, 所以我都冇食啦至於環境, 雖然係無敵海景, 但係食物影響了心情 !!!

, 朋友話牛丸咸到極, 所以我都冇食啦

至於環境, 雖然係無敵海景, 但係食物影響了心情 !!!

題外話/補充資料: 全日只有兩檯客, 已經包括我地啦, 一定冇下次 ~~~
2012-11-11