📍Hong Kong📍#ami港島綫 #蛋記 #太安樓唔知道大家中意食雞蛋仔多啲定格仔餅🧇多啲呢?貪心既Ami仔就兩種都中意食🤪今次帶大家黎到太安樓好出名既蛋記,次次經過都有條龍仔係,等我黎試下佢係唔係真係咁好食先。今次試個格仔餅先,相比其他格仔餅🧇黎講佢比較遜色小小,有小小失望。😖個蛋漿無乜蛋味,整個餅都比較薄。另外,醬個部分唔平均比較少,主要都係係中間個到。同行朋友都表示味道不及以前,以前食既蛋漿好香蛋味。😖同店宜家仲有賣長洲糯米糍,但當日食得太多野所以無買到黎試,都見幾多人買,下次再試。但對於雞蛋仔同格仔餅🧇黎講就比較一般,食過有更多更好食。下次再介紹比大家都係係東區的!唔知大家估唔到邊間呢?🤭______________________________
💰價錢: HKD $22😋味道: ❤️❤️🖤🖤🖤📍地址: 西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A3B舖#hongkong#hkfoodie#hkig#foodgasm#foodphotography#hkfoodblogger #hongkong
📍Hong Kong📍

#ami港島綫