2024-03-26 9 瀏覽
行過太子見到間有情調西餐廳,西式扒房餐廳🍴 #The Steakhaus,當然要去一試一試,餐廳裝潢主調為橙x啡色調,燈光柔和,重懷舊風既風格既扒房,由於還處於新張期間,上菜速度及效率有望期待!! 蟹羔蟹餅(必食前菜) 烤焗至香脆的表面,切開有滿滿嘅蟹肉,以一絲絲嘅蟹肉構成,鮮甜蟹肉盡入口腔內,價錢合理而且真材實料。豬仔骨 (3支) ,另加煎扇貝 豬仔骨呈粉紅色,肉質好淋好Juice,扇貝肉口感彈牙。味道鮮美 。經典卡邦尼薄餅上枱就見到薄餅與別不同,薄餅上芝士流灑出黎,薄餅邊薄身,口感好脆,即席烤焗出來既感覺,正!提拉美蘇呢款甜品咖啡味比較特出,奶油系提拉米蘇上面,口感濕潤,濃濃既焦糖味。Green Apple Mojitos以青蘋果為主,帶點酸又清新。

蟹羔蟹餅(必食前菜)

豬仔骨 (3支) ,另加煎扇貝

經典卡邦尼薄餅

提拉美蘇

Green Apple Mojitos
以青蘋果為主,帶點酸又清新。