2009-09-11 2 瀏覽
半小時前去左食下午茶,我叫左set D: 豆漿+豬肚九菜餃雞湯米點知:1. 亞姐送錯檯, 將間離檯的"雞肉雲云雞湯米線"比再我.......ok, fine, 我自己都無為意, 平時習慣係米線一上就會試啖湯先, 點知我飲左2啖, 個亞姐就無情情過黎想拿走我碗米線 <------ 問都唔問下!!!!! 我果時手上係拿緊筷子架!!! 唔好甘無禮貌好無?!?!?!?!2. 亞姐叫d湯做雞湯, 飲一啖, 好明顯係有雞味味精, ok, 其實出街食飯度度都係味精, 不過佢最差係 -----雞湯溝水!! 無乜味......最後為有自己加d醋....雖然都係唔好味...不過都叫好過無...3. 米線煮得太耐, 無晒口感....唔係真係好累想食d野...真係想走人...4. 半杯豆漿!!!! 豆漿係跟餐ga, 但當上檯時, 只有半杯 仲要係平時茶餐廳比客人飲茶的細膠杯!!!:huf0: 問個亞姐, 佢又答跟餐係甘大杯ga.......雖然我覺奇怪,但心想都係算啦, 見人地叫紅豆冰就大大杯....唉...大細超ar?? 點知之後見到個亞姐拿比其他人ga豆漿係一整杯wor 甘就即刻
點知:

我果時手上係拿緊筷子架!!!
唔好甘無禮貌好無?!?!?!?!

甘就即刻問其他亞姐, 點解人地一杯我得半杯, 個亞姐又答得好好笑"豆漿係廚房倒出黎, 佢比幾多就幾多, 我地唔可以叫廚房倒多d ga"....亞姐, 係係未傻ga??? 係做門面, 代表間餐廳ga, 入面拿乜出黎, 你都照比客人, 甘係未有隻小強你都照比我ar????? 痴線ga

食完, 即走, 唔會再黎!!!
一個字: 差
2009-09-11