一入到去覺得個裝修都好有心機, 裝潢時尚中帶點香港懷舊色彩 ☺️ 旺角冰室一方面保存了港式茶餐廳的特色,另一方面加入新元素,令茶記食物更款式多樣。重點係….價錢親民☺️餐牌充滿香港情懷晚餐一定要鐵板餐!!!!!!!!!!!香草巴西無骨春雞 一上黎熱辣辣甘,好正! 足足成隻燒春雞!!!!!!!!!!!放滿曬成塊鐵板。而雞肉食落好嫩滑。E個價錢食到E個質素, 性價比高!!!!!!!焗芝士和牛漢堡扒飯嘩!芝士牙!!!!!!!!!!!!!!拉絲效果一流!和牛漢堡份量足,漢堡扒牛肉味較濃,咬落鬆軟,而且肉汁同油脂都一齊流出黎!口感豐富!名副其實係鎮店之寶!雪山粒粒法蘭西多士 這是我吃過最美味的西多士‼️一粒粒好方便食。麵包浸透了牛奶🥛和蜜糖🍯,外脆內軟, 甜而不膩💯!!!! 芒果沙冰🍹都好大杯雜果賓治以茶記餐來說, 這間cafe CP 值很高, 難怪人山人海!我邀請你地訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續吃!哈哈

餐牌充滿香港情懷

晚餐一定要鐵板餐!!!!!!!!!!!

香草巴西無骨春雞

一上黎熱辣辣甘,好正!

E個價錢食到E個質素, 性價比高!!!!!!!

焗芝士和牛漢堡扒飯

嘩!芝士牙!!!!!!!!!!!!!!

拉絲效果一流!

名副其實係鎮店之寶!

雪山粒粒法蘭西多士

這是我吃過最美味的西多士‼️

一粒粒好方便食。

麵包浸透了牛奶🥛和蜜糖🍯,外脆內軟, 甜而不膩💯!!!!

芒果沙冰

🍹都好大杯

雜果賓治

我邀請你地訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續吃!哈哈
  • 雪山粒粒法蘭西多士
  • 焗芝士和牛漢堡扒飯