2023-04-06 26 瀏覽
💡抵食壽司店呢日行完moko 去搵野食,就係附近搵到呢間新開的壽司店,時令海鮮每日新鮮空運到港,除咗有少量座位之餘仲可以外賣,丼飯設有學生優惠價更低至$43,非常抵食。🍽壽司盛盒(10件)壽司全部都係即叫即制,叫左十貫壽司盛盒,分別有赤身、拖羅、帆立貝、油甘魚、深海池魚、真鯛、劍魚腩、海膽、香蔥拖羅蓉等等。拖羅充滿油香、海膽鮮甜、香蔥拖羅蓉面頭超多拖羅蓉,夠豐富,而三文魚鮮甜肥美夠厚身,整體都好抵食👍👍🍽三文魚、甘海老刺身新鮮得黎夠肥美,甘海老鮮甜肉質滑身。🍽雜錦角切魚生丼份量都幾多,刺身都幾厚切,三文魚油脂豐富,夠肥美,勁足料。🍽辣味三文魚丼份量都唔少,三文魚刺身呈角切粒狀,刺身夠新鮮肥美,三文魚多左醬汁後,味道幾豐富,而且有好多青瓜,成個感覺好fresh,
💡抵食壽司

🍽壽司盛盒(10件)

🍽三文魚、甘海老刺身
新鮮得黎夠肥美,甘海老鮮甜肉質滑身。

🍽雜錦角切魚生丼
份量都幾多,刺身都幾厚切,三文魚油脂豐富,夠肥美,勁足料。

🍽辣味三文魚丼