餐廳: 何車車仔麵 (大南街)
資訊:

2023-12-11 769 瀏覽
//何車車仔麵 //四餸麵($62)係屬於比較新派嘅車仔麵比較特別嘅係如果怕肥嘅話可以選擇蒟蒻麵或者菜底但小編唔怕肥嘅精神都係揀返米粉😎今次揀咗嘅餸係燒腩仔鯪魚球娃娃菜豬皮四樣餸都好好食尤其鯪魚球入口好香我認為大家必點仲有娃娃菜吸晒個湯底嘅精華簡直係冇得頂👍🏻👍🏻其實都見到好多餸都好想食但係我又怕我食唔曬所以唯有要下次先食😝😝不過呢間係我必定會再次去食嘅舖頭😙評分(五星為滿分)⭐️⭐️⭐️⭐️何車車仔麵 (大南街) (太子)太子大南街28號地舖大家有咩想小編去試食或者想推薦小編去食嘅不妨留言或者DM小編推薦俾我啊🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻 最緊要記住like👍🏻同埋share比朋友知太子原來有間咁正嘅車仔麵鋪頭 😎📢#hongkong #hkfood #mk #mongkok #mongkokfood #旺角美食#太子美食 #香港美食 #香港覓食記
//何車車仔麵 //

四餸麵($62)
係屬於比較新派嘅車仔麵
其實都見到好多餸都好想食
但係我又怕我食唔曬
所以唯有要下次先食😝😝
不過呢間係我必定會再次去食嘅舖頭😙

評分(五星為滿分)
⭐️⭐️⭐️⭐️

何車車仔麵 (大南街) (太子)
太子大南街28號地舖