2023-11-17
<太子高質泰國菜>🤩位於太子這間泰國菜餐廳位置十分方便, 一出太子地鐵站行約一分鐘就到. 而且內裡裝修靚, 亦幾有清新既感覺😊 重點係食物質數高, 款式多, 而且價錢都ok, 值得一食. <慢燒鮮魚生菜包> {$178}😋 ~ 揀左鱸魚, 係完條上. 啖啖肉有鮮味. 再配埋生菜, 米粉, 再夾埋魚肉一齊食, 正👍<蝦球柚子菠蘿沙律>{$82}😋~ 用料多, 而且又新鮮, 配埋柚子, 絕對係前菜開胃之選.<炸芝士蝦餅> {$92}😋 ~ 一碟有三人件, 熱辣辣, 裡面再夾埋芝士, 好juicy呀.<泰式牛腩清湯>{$98}😋 ~ 大大煲, 超足料, 仲有好多牛腩&配料, 入口仲帶點酸辣味.<芒果糯米飯>{$52}😋 ~ 梗係要order埋呢個甜品做總結, d 芒果仲好甜, 正✌呢度既飲品都好特別🤩記得order <凍泰式奶茶加熊啤啤冰>, 好睇又好飲.🥗餐廳: Lost in T
🥗餐廳: Lost in Thai
🍗地址: 太子太子道西, 96-100號