2023-03-07 967 瀏覽
再次到訪大埔呢間高質又浪漫西餐廳🫶🏻Scallop Carpaccio Mixed green扇貝沙律🥗賣相精緻扇貝好鮮甜,鍾意沙律有藜麥,而且加咗酸酸甜甜嘅沙律醬,味道清新🫶🏻Lobster Bisque Cappuccino 龍蝦湯非常濃郁😍入邊仲有海鮮,都算誠意十足,隔離仲有蒜蓉包俾你配湯食~唔錯!Foie Gras Cream Brulee焦糖鵝肝上次都已經食過一樣都係咁高質😍雙層係焦糖,所以有甜甜地嘅味道,香脆嘅口感😆再加上鵝肝非常香滑~隔離好似花咁樣嘅形狀嘅麵包 靚💗Scallops . Pearl Barley一樣都係上次食過🤣帶子薏米飯 上次我已經好鍾意食好鍾意佢嘅口感,煙韌得來非常有咬口,不過佢就好多cream🥹所以食到好飽~Beef Wellington威靈頓牛柳 酥皮香脆🥳非常加分!牛柳七成熟啱啱好,唔會太硬同埋乾,充滿肉汁~Belgium chocolate Fondant最後梗係要有甜品做終結😆😆😆心太軟嘅流心真係好正🥹🫶🏻朱古力味道仲要好濃郁 隔離有細細舊嘅雲呢拿雪糕同埋雪芭中和返甜嘅味道😚
再次到訪大埔呢間高質又浪漫西餐廳🫶🏻

Scallop Carpaccio Mixed green