2023-11-18 580 瀏覽
整體食物同埋飲品都幾唔錯,只係整體平均價錢貴咗少少💸,係因為飲品太貴。但我覺得常餐嘅價錢都好啲,還可接受,正常啲。雖然一杯靚嘅咖啡都要$60☕️,係一個還可接受嘅價錢。但係除咗咖啡之外,其他嘢飲都偏貴,都要$40-60。例如一杯水果茶都要$60,實在係太貴😾,所以我每次去都好少會嗌嘢飲。至於食物方面,我覺得啲焗飯、意粉同埋螺絲粉都覺得幾香,啲拉絲嘅芝士都幾好味,份量亦都好充足。👍🏻👍🏻甜品方面,都有好多選擇。例如白漢堡,都幾有創意同埋都好多味道可以選擇。將雪糕、水果同埋吉士餡,或各種類型嘅醬,用啲白麵包夾住食。環境方面,間餐廳都坐得好舒服。又有好多裝飾品,都佈置得幾靚,周圍都幾乾淨企理,俾人一種放鬆嘅感覺😊服務方面,侍應都好有禮貌,有耐心,滿足客人需求。😁總括嚟講,Mellow Brown啲主食同埋甜品都幾好食,價錢還可接受。但飲品則太貴,比其他餐廳的貴很多😖。服務同環境嘅質素就幾好,冇問題。
服務方面,侍應都好有禮貌,有耐心,滿足客人需求。😁