已一早BOOK了枱食晏1) 服務水平有待改進- 到達後, 通知已訂枱, 那個伙計問另一個伙計, 睇佢地好似唔多知發生乜事, 如是者, 幾個伙計又搵另一個伙計, 最後好似只得一個伙計知我地訂左枱- 一枱6人, 點左3個甜品, 諗住試下, 其中一個係楊枝甘露, 問伙計拎細匙話因為我地SHARE食, 佢俾左一隻湯匙我, 真係O咀, 我同佢講係細匙, 佢又問我地要唔要碟, 真係又傻左, 成張枱人人都有隻新碟, 又使乜再俾呢?其中一份甜品係4件桂花糕, 但只俾4隻叉, 原全唔睇人數, 要叫佢俾多兩隻叉... 唉, 好似唔多醒囉, 裝修到咁豪但服務爭D2) 食物方面, 主要叫點心, 味道同上菜速度唔錯:冷盤醉雞 - 味道夠牛肉青瓜卷 - 同事話好好味湖南豬肉碎夾包- (唔記得個名), 自己將肉碎放入個麵包袋度, 辣辣地, 幾好味香辣炒蝦- 夠香辣香辣小籠包同楊枝甘露都好味前菜都唔錯豉油炒腸粉- 唯一唔辣. 但都做得不過不失3)環璄亦很舒服, 唔似一般酒樓咁嘈.
已一早BOOK了枱食晏

香辣炒蝦- 夠香辣
香辣小籠包同楊枝甘露都好味
前菜都唔錯
豉油炒腸粉- 唯一唔辣. 但都做得不過不失

3)環璄亦很舒服, 唔似一般酒樓咁嘈.
題外話/補充資料: 好英式既裝修...播既MUSIC都係西式....
2013-12-03