2016-01-18 1144 瀏覽
之前一直都想黎呢間野試下,但假日成日都好多人,平日放工果去8 點就閂左門,所以一直都無機會去。今次放假試下去等下啦,等左5 分鐘左右就有,但係就坐高枱,隻腳會釣住釣住咁,但係都幾希情調既,哈哈!  我地叫左兩個all day breakfast,但佢地係唔同款架,但我唔記得左佢地叫咩名,哈哈!下邊睇圖啦!但我地落左單之後,幾個字之後先黎野飲,野飲黎左之後,又等左差唔多半個鐘先黎野食,等到我唔餓都變餓。  但都體諒既,因為佢全間舖得兩個人做晒所有野!呢個all day breakfast 就有好多野食既,都幾好食既 ,我中意將所有野放晒係個包到食,個包好脆,令到全部野都好香口。d 腸仔亦都唔會太咸。但係就普通d,無咩特別咁。呢個all day breakfast 就少d 野食既,少左隻蛋同煙肉,我覺我佢個沙律菜既味道好清新,d 菜感覺上都好新鮮。由於呢個份量較少,如果當午餐食我會唔夠食。 下邊呢個朱古力我好中意呀!因為本身就好中意飲朱古力,加上佢個拉花好靚,哈哈!  唔會好甜但係就好濃朱古力味! 下邊呢杯咖啡都好靚,男朋友都話幾好飲,唔會太甜又唔會太苦,味道適中。價錢黎講
 但都體諒既,因為佢全間舖得兩個人做晒所有野!

all day breakfast 1
all day breakfast 2
 唔會好甜但係就好濃朱古力味!
熱double朱古力
cap 不千勞
價錢黎講係幾合理既,唔會好貴。天水圍已經好少呢d 小店,環境都唔錯架,幾舒服,雖然等得有少少耐,但係都會支持佢。
2015-12-26
all day breakfast 1