餐廳: 韓樂 (T Town North)
資訊:

2023-06-21 194 瀏覽
叫咗3樣1. 韓式燒汁豚肉炒年糕唔係平時韓國辣炒年糕嘅味道 ,比較近似佢地嘅雜菜但加咗年糕, 醬汁好味 ,唔會太鹹太淡 年糕煙靭度剛好 ,唯獨豚肉過厚同有啲嚡, 如果切薄少少口感會更好。2. 魔鬼芝士八爪魚小章魚嘅口感好得意 ,上菜嘅時候可能因為用鐵鍋所以熱辣辣,啲芝士融曬可以包裹住小章魚 ,但要留意芝士嘅味道並唔係平時食pizza上面嘅拉絲芝士, 或者韓式炸雞上面芝士粉嘅味, 而係更加近似兒時食嘅芝士波, 不過呢個味道見仁見智,個人同朋友覺得幾得意, 有啲可惜嘅係章魚份量唔多 ,到最後剩下太多芝士。3.陸軍部隊麵麵過軟 ,芝士唔融 ,湯底亦冇韓式嘅感覺, 只可以叫做求其加咗啲嘢嘅公仔麵 !唔抵食!另外店舖環境整潔 ,但到夜晚繁忙時間 QRcode落單系統大塞車 ,導致好多嘢都叫唔到。
叫咗3樣

1. 韓式燒汁豚肉炒年糕