天水圍,所謂嘅悲情城市係呢幾年已經有好大好大嘅轉變。好多所謂領匯商場大翻身,裝修到美輪美奐,根本就好似一個大型商場一樣。講到投資最重本,我真係覺得頌富商場,即係而家嘅T-town係最好最靚嘅。可能因為首先覺得UNIQLO點解會喺天水圍出現呢,肯定因為呢個商場有一定嘅人流量,所以連鎖集團先會入嚟開舖嘅。今日就試下呢一間泰國菜,見到都有幾間分店㗎,分別喺淘大商場,同埋黃大仙中心。再望下門口,睇下而家疫情下個優惠先。自取外賣有六五折好吸引喎!但係單價平唔平就見仁見智啦。根據人數,可以用優惠價,任揀一款再望埋其他先。。。都仲有四人餐同二人餐㗎望埋最重要嘅一環,我最中意就係飲嘢識計數梗係揀咗條烏頭魚,咁嘅價錢唔算好肥美㗎喇不過冇乜配菜囉。今晚咩菜都話賣晒得返通菜,冇得揀呀加咗個鐵板蠔仔煎蛋,好鬼大份。好好食㗎好似食緊煎潮餅咁呀!粒粒蠔仔都幾大粒,而且份量都好足!今晚埋單免加一

今日就試下呢一間泰國菜,見到都有幾間分店㗎,

自取外賣有六五折好吸引喎!但係單價平唔平就見仁見智啦。

根據人數,可以用優惠價,任揀一款

再望埋其他先。。。

都仲有四人餐同二人餐㗎

望埋最重要嘅一環,我最中意就係飲嘢

今晚咩菜都話賣晒得返通菜,冇得揀呀

加咗個鐵板蠔仔煎蛋,好鬼大份。好好食㗎好似食緊煎潮餅咁呀!

粒粒蠔仔都幾大粒,而且份量都好足!

今晚埋單免加一