朗豪坊天幕廣場裡面有一間美式burger店環境睇落非常chill,今次經過附近就順便過嚟食個lunch。我地兩個人每人叫咗一份lunch set,主菜包餐湯同飲品,我地就揀咗burger同taco各一份試試😋-當日嘅餐湯係番茄湯,味道超級濃郁酸酸甜甜,帶點辣辣地,超級開胃,如果配埋餐包就絕配啦😆-三重芝士牛肉漢堡漢堡可以選擇配薯條或田園沙律,我地就揀咗薯條🍟 漢堡裡面嘅配料非常豐富,漢堡扒超級厚肉大大塊,仲有融化咗嘅芝士,真係好邪惡呀😈 薯條係即炸嘅,熱熱地好香脆,配埋burger口感一流👍🏻-墨西哥芝士夾餅2件夾餅嘅餅皮可以選擇軟皮或脆皮,我就揀咗軟皮。配料都有多款選擇,分別係手撕雞/ 牛柳條/ 燒烤手撕豚肉/ 脆魚柳/炒雜菌,我就揀咗手撕雞同燒烤手撕豚肉。Taco裡面嘅肉多到漏出嚟呀,裡面仲有牛油果醬同酸奶醬,食落啖啖肉又唔會膩😋-順帶一提,佢哋埋單都可以用消費卷架,快啲約埋朋友仔一齊過嚟嘆burger、飲杯嘢chill下啦~
三重芝士牛肉漢堡
墨西哥芝士夾餅2件