2008-11-15
蒲完玩完, 見時間早早地, 好友食家"乜都放入窿"就提議食宵夜, 而呢個提議正合師傅口味! 再問下去邊到宵夜啦, 好友食家"乜都放入窿"就話去堂記啦, 師傅估唔到好友食家"乜都放入窿"會提議呢間食店, 原因係佢知師傅想試好耐呀!既然係咁, 即刻打的過去! 去到門口, 興致勃勃, 仲見到冇咩人, 於是行埋去準備坐底, 點知聽到個阿姐好大聲咁話賣晒喇, 一樣都冇得淨呀, 嗰一刻師傅有一種天堂同地獄嘅感覺, 然後同好友食家"乜都放入窿"互相對望, 勁失望加勁無癮, 再望下隻錶只不過係凌晨兩點咋!明明係凌晨三點先打烊, 咁點解又會冇野食呢? 有d離譜囉, 好味都唔係大晒架! 呢次已經係師傅第二次黎呢度但係食唔到呀, 次次都專誠黎食, 但都試唔到, 所以應該唔會再有下次, 喊臉比硬, 唔係比食物, 係對間食店極度失望!