2016-07-24
今日勁黑仔,ip6x 漏左響的士,希望有好心人會交回警署,amen話說我一直都吾鐘意大鍋口呢間店.原因我俾荃灣個一個好惡好無禮貌既經理對待.不過今日我生日.成班朋友同我慶祝.我沒理由BEND佢地提議.就去旺角大鍋口啦.一出電梯.wawa,好多人等位.好彩朋友一早訂左位.否則我真係吾會等,今日坐卡位比較窄.隔離圓台的成幫男人講野又粗魯又飲酒又嘈.拍拖真係吾適合黎食野.bf order左個番茄湯.味道偏甜.我不太喜歡.食品質素保持水準.蝦特別大隻.我個人較喜歡個凍豆腐同魚頭,同我一樣紅紅白白好fresh(自我陶醉X100000)btw, below few food and drinks are not satisfy for myself, hope their top management can be improved in future.beef so fat. 意米水too sweet, tofu have some smell
題外話/補充資料:
用餐途中,後面有一把女人聲叫囂.話找少左錢.曹左一陣後.有個waiter來調停.面對4個女人complain
waiter態度好有禮貌.回答好有POINT.我最appreciate佢反問個女人.如果大家個role 互換.個女人會否答應佢自己提出的要求.連我bf都話呢句最精最pro. finally.個waiter行開左.我見到佢個樣好disappointed x1000000) -_-".我image個waiter會好似無記個三哥咁有味道.who knows 原來似阮兆祥. 我冇keep listen個 result. 聽我bf講最後都return比個女人.不過當中對答係我聽過最gentleman最polite.我對大鍋口開始慢慢改觀.不過only mk . tw no way......
waiter 哥哥加油呀.大鍋口多幾個咁pro咁好attitude既你就好.雖然你同我男神差好遠,不過我都會support你.haha ^_^