2022-11-17 200 瀏覽
本身早於一個半月前已打電話去Outdark尖沙咀分店,訂位慶祝生日,點知琴晚去到尖沙咀分店時,門口張貼裝修十天,我真的與友人一肚氣,點解可以咁唔負責任,已經早成個半月訂位,裝修都唔出聲,要客人白行不知所為,最後搭車去旺角,去返旺角分店同職員講,位旺角分店話唔知尖沙咀分店裝修,叫我地要食就快啲入,話今晚full爆,話食60分鐘好啦,因為友人真的很想食,結果我地就入去食啦,我只能說食物味道普普通通,唔抵,以前都食過呢間,但退步左好多,份量方面都小了很多,服務都不太好,但都預咗因為太好生意無下次的店,但影相打卡都唔錯#foodie #打卡 #旺角 #韓式 #有更好的選擇 #普通 #大退步 店名:Outdark (飛達商業中心) (旺角)店地址:旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
無下次的店,但影相打卡都唔錯
店名:Outdark (飛達商業中心) (旺角)
店地址:旺角彌敦道613號飛達商業中心2樓
韓式炸雞
2022-11-16
60 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日