2018-01-17 1121 瀏覽
假日剛好難得與家人出門,剛好就來到奧海城行下,在離開的時間就醒起呢到有霸王山莊,我好迷戀呢家店的片皮鴨,所以就打算帶家人一試,我鍾意食的原因係,有一次在尖沙咀店食的時候,好特別因爲會有水果條比你,係比你包片皮鴨食的諗起都覺得果種感覺很新鮮,很想回味一下⋯可惜的是今次來到奧海城店⋯冇水果條配塔問職員下,佢話係送的,未必有(因為我食午市就諗係咪晚市先一定有)點知佢話晚市都未必有😱我打左個突⋯因爲我之前食親都有⋯其實係呢到食片皮鴨已經唔平(半隻已要200蚊)⋯但連一直吃到的味道現在都沒有了,所以真的很失望而且片皮鴨的質素都不及尖沙咀店的⋯皮不夠脆,好像燒得不夠耐⋯雖然服務員服務不錯,環境也很舒適,但是水準不一樣了,所以覺得很可惜⋯😢😢😢
諗起都覺得果種感覺很新鮮,很想回味一下⋯

可惜的是今次來到奧海城店⋯冇水果條配塔