2020-08-09 1007 瀏覽
我地叫左一個和風脆雞二人餐,有一個普通批、兩件和風脆雞和一個意粉,外賣自取買滿$180送蜜糖雞翼4隻,做新會員又送一客薯角,很豐富。Pizza選了千島海鮮批,材料有小蝦、魷魚、蟹柳、菠蘿粒、青椒洋蔥等,加入適量芝士,口味唔太heavy,唔油膩。我一向鍾意食phd炸雞,香脆得黎炸粉唔厚,肉嫩juicy,呢個和風脆雞加左日式燒汁木魚鋪面,仲有d海苔天婦羅碎碎,好好味,十足章魚燒的味道。菠菜磨菇雞肉芝士白汁意粉呢個意粉味道冇我想像中濃,芝士焗得唔夠香。份量足,雞肉嫰滑配上菠菜、洋蔥和蘑菇,只是調味個人覺得較為淡。蜜糖雞翼味道很不錯,香口得來又唔會乾,炸得皮香脆,加上甜甜的醬汁,應該冇人抗拒到。送的薯角都大份,香脆薯味濃,沾上茄汁,一口接一口。最後梗係要嘆埋凍飲,我地就揀左珍珠奶茶和香芋奶茶。

菠菜磨菇雞肉芝士白汁意粉

蜜糖雞翼

送的薯角都大份,香脆薯味濃,沾上茄汁,一口接一口。

最後梗係要嘆埋凍飲,我地就揀左珍珠奶茶和香芋奶茶。
外賣自取