星期五去奧海城3期食Lunch, 原本想食越南野但無位,到最後去左美心香港地試一試。。。好一間外表好好的茶記,有人為你提供服務,帶位,擺位,俾茶同落單,但D服務就真係。。。唉!門口帶位果姐姐好似新人咁,知道裏面有位都唔識幫D客安排果位,搞到門口企左成排人,做到好似超好生意咁,唉。。。!搞左成十分鐘先有位,立即叫左果有"星星"推薦的海南雞飯。先講D雞,肉都OK滑不過有雪味,整體一般。再講D油飯,雞油味還可以,不過冇用椰汁,所以冇椰香。最後講果三色醬,水準都係不過不失,有等於冇咁。最後果價錢就同食物質素成反比,二字記之曰:唔值!食完唔會覺得有咩特別好,只記得個唔多OK果位果姐姐,唉唉。。。!美心又一失敗之作,想升Level 但係變左降Level,祝佢好運!結論: E間舖可以一試,然後不用再試

結論: E間舖可以一試,然後不用再試
2013-02-15