2013-02-22 931 瀏覽
星期3個晚, 餓狼上身既我好想好想好想BBQ, 食牛丸雞翼豬扒....個類啦! 有個熟路fd即打電話check呢度有無位, 好lucky咁岩有班人cancel左booking.所以我地就衝左黎呢度la!!!個fd野都未食就排住玩la!不過玩極都飛左去隔, 企佢附近d人真係好危險1上到黎天台渣渣淋燒樣中意食又快熟既先, 就係煙鴨胸la 叉住2塊邊燒邊同旁邊peter傾計.間中仲有陣微風tim.好舒服阿!!鴨胸我燒頭1轉個次好嫩爽口, 第2次燒就過左籠, 好干好硬好'窿'tim, 不過我梗係都有食晒la! 係樓下室內見個牌d海鮮咁抵食, 有1刻直頭囧左, 真係好抵!!!!!!青口蟶子size唔細ga!!!ok wo 最緊要食個陣仲有海鮮味, keep到原本鮮味,又繼續到咁鬼爽口.不過我粒青口蒜蓉落多左搞到蓋過左隻味tim.尤魚都好大1條, 1咬即斷wo, 完全無韌既問題出現!!good阿!!金莎骨我成晚食左4~5舊, 佢葉得好入味! 佢d骨頭大舊唔緊要, 因為好厚肉ga
個fd野都未食就排住玩la
!不過玩極都飛左去隔, 企佢附近d人真係好危險

1上到黎天台渣渣淋燒樣中意食又快熟既先, 就係煙鴨胸la
係樓下室內見個牌d海鮮咁抵食, 有1刻直頭囧左, 真係好抵
!!!!!!
青口蟶子size唔細ga!!!ok wo
.不過我粒青口蒜蓉落多左搞到蓋過左隻味tim
!!
2013-02-20
$168 (宵夜)
  • 海鮮
  • 尤魚