2024-05-02 56 瀏覽
#pb食在大角咀 #pb甜品系列大角咀抵食驚喜甜品屋🍮今次又係大角咀搵食啦🤪 呢間甜品屋位於大角咀海富商場地下 距離奧海城只係5分鐘路程 位置幾方便😍 店內外以白色為主 裝修簡約👍🏻 店內主要由一人主理 所以食物製作需時🥰.雖然佢係一間甜品屋 但佢嘅食物選擇幾多👍🏻 甜品有心太軟、綿綿冰、窩夫、班戟、中式糖水等選擇😋 除工甜品 佢仲有意粉、串燒、燒物食 意粉價錢$32-$64不等 仲包一杯熱飲 好抵食😍🔹黑松露肉丸闊條麵🍝推介❤️ 黑松露味幾突出 配埋忌廉汁 幾好食😋 闊條麵好掛汁👍🏻 肉丸幾淋 肉質幾實😍🔹安格斯牛柳粒🐮推介❤️ 份量都幾多😍 牛味幾濃 又唔會好硬、好韌😋 旁邊仲有少少芒果 好解漏👍🏻🔹蒜香烤雞中翼🐣有6隻雞翼 味道正常發揮 唔太驚喜🤪🔹即焗疏乎厘(薑汁)🫚推介❤️ 要等30分鐘🤪 估唔到個疏乎厘咁大個 佢有4款味道選擇 我地今次揀左薑汁😋 佢嘅薑味超濃 中間仲食到一粒粒小薑粒👍🏻 疏乎厘好鬆軟 空氣感十足😍.整體✨ 呢間甜品屋位於大角咀海富商場 距離奧海城只係5分鐘路程 位置幾方便😍 食物選擇好多 除左甜品 仲有意粉、串燒、燒物等😋 質素比想像中好 而且價錢幾抵食👍🏻 大
#pb食在大角咀 #pb甜品系列
大角咀抵食驚喜甜品屋🍮

🔹黑松露肉丸闊條麵🍝

🔹安格斯牛柳粒🐮

🔹蒜香烤雞中翼🐣
有6隻雞翼 味道正常發揮 唔太驚喜🤪

🔹即焗疏乎厘(薑汁)🫚

整體✨ 呢間甜品屋位於大角咀海富商場 距離奧海城只係5分鐘路程 位置幾方便😍 食物選擇好多 除左甜品 仲有意粉、串燒、燒物等😋 質素比想像中好 而且價錢幾抵食👍🏻 大家去開大角咀都可以試試佢🥰

DC 甜品屋 (大角咀)
大角咀海庭道2號海富商場地下16號舖