2019-06-19 154 瀏覽
放工好肚餓,同朋友2人去食放題填飽個肚。🤣環境好舒適,每張檯都係卡位,好闊落、坐得舒服又唔驚講野比隔離聽到。😂 $198+1 放題食物種類應有盡有,無論係前菜、燒物、火鍋、刺身、熱食、炸物、水果、甜品、飲品等等款式都好多,質素亦好高,而且每張檯都有一份蝦、豬腩肉及牛小排,每人每款2件,牛肉好食,肉汁豐富,如果切得大件d更加好。😂最令我驚喜的是刺身,完全無想過日韓燒的放題刺身是如此高質。刺身每次可以取三款,我選左三文魚腩、墨魚和帶子,每款有三件,三文魚腩好大件、油脂亦好豐富,其他二款亦非常新鮮,好好食。😋 燒烤食物種類繁多,朋友和我特別喜歡燒牛肉粒,肉質嫩滑多汁,用少少調味帶出肉味,我地食左好多牛肉粒😂,其他燒烤食物都唔錯,最值得一讚的是雖然任食,校長燒肉的食物presentation係好好的,完全唔求其,而且食物補充得好快。👍🏻食左好多肉類燒烤後,我地用左壽喜燒湯底煮菜,有好多唔同菇類、菜苗、南瓜及生菜等等,清清腸胃。😋因為太飽,雖然有好多水果和甜品,我地都無空間再食啦。😂😂

$198+1 放題食物種類應有盡有,無論係前菜、燒物、火鍋刺身、熱食、炸物、水果、甜品、飲品等等款式都好多,質素亦好高,而且每張檯都有一份蝦、豬腩肉及牛小排,每人每款2件,牛肉好食,肉汁豐富,如果切得大件d更加好。😂

因為太飽,雖然有好多水果和甜品,我地都無空間再食啦。😂😂