2019-11-01 35 瀏覽
約咗客食lunch, 元朗市區想搵間坐得舒適,價錢實惠,又多選擇嘅,我多數都會嚟船長餐廳,餐廳夜晚做火鍋,但未試過,多數日頭嚟。 因為啱啱過咗lunch hour, 所以唔洗等位,我叫咗個百加地雞扒配薯菜,客叫咗雞扒肉燥飯,我哋再叫咗個脆炸雞中翼小食。 叫完餐好快就有湯飲,湯普普通通,飲品沖得幾好,無過淡或過甜問題。 百加地雞扒配薯菜 上菜啦,雖然唔知百加地雞扒即係咩😅落單侍應話係茄汁味,結係雞扒上有芝士同火腿,煎得啱啱好,少少脆皮,裡面依然好軟身多汁,薯角係新鮮炸,抵讚。 雞扒肉燥飯大碟到驚人... 相信地盤佬都食唔晒🙈細食記得叫少飯,客話肉燥個味調得幾好,雞扒都超大塊🤣 脆炸雞中翼堅脆口,微辣啱啱好,夠惹味👍👍👍
炸雞中翼堅脆口,微辣啱啱好,夠惹味👍👍👍