2022-05-21 3017 瀏覽
觀塘1亞太中心新開左間燒肉放題,咁大個女第一次食咁高質既燒肉放題🥹除左牛之外,佢海鮮,豬,羊,雞,內臟,刺身,壽司,熟食,炸物全部都一應俱全🈵反而係多到唔知嗌咩好👀 。🐒日本薩摩和牛放題💰$548(早鳥優惠)+$58涮涮鍋(芫荽豬骨湯)一入去去環境好大同好乾淨,正常既燒肉店可能會充滿油煙,但呢度就好清新🌬燒肉方面,我地揀左最高級別既薩摩和牛🥩果然係鎮店之寶🤩👉🏻薩摩牛牛肋肉,食落去你會明白咩係入口即溶即感覺,而且好有牛味,真係一分錢一分貨👉🏻澳洲和牛腹肉,牛味會較重,食落會有口感d,呢兩款牛我都encore左好多次👉🏻羊架以為會好似放題咁既size 都夠🐏點知黎到係羊架扒咁,好大份量,都係真材實料,唔會好羶,味道幾好。火鍋都有好多種牛比你揀,全部都係高質牛,不過就切成薄片,唔係勁肥既肥牛,而且火鍋醬料都好多選擇,唔會話主打燒肉其他就求求其其✅。估唔到連刺身都有好多選擇,三文魚、北寄貝、希靈魚、甜蝦,八爪魚等等。三文魚食得出鮮味又唔太肥,同埋佢都切得薄身,食完唔覺膩🍣可以淺嘗又唔會over👍🏼。熟食區,沙律區同邊爐區🫕既食物都好正同新鮮,有無限量生菜供應🥬值得一提係泰式牛肉,勁好味,酸酸
觀塘1亞太中心新開左間燒肉放題,咁大個女第一次食咁高質既燒肉放題🥹除左牛之外,佢海鮮,豬,羊,雞,內臟,刺身壽司,熟食,炸物全部都一應俱全🈵反而係多到唔知嗌咩好👀

燒肉方面,我地揀左最高級別既薩摩和牛🥩果然係鎮店之寶🤩

值得一提係泰式牛肉,勁好味,酸酸甜甜,而且仲有啲帶子裙邊同埋無骨鳳爪

黎到我最愛既雪糕🍦竟然係明治雪條‼️有好多味比你揀,我都試正2條😝

不得不讚係呢到員工勁nice同helpful💁🏻‍♀️上菜速度又快
燒肉有機會好快就燒到燶底,員工又會主動提醒幫手換個燒烤網🏃🏻‍♂️呢點勁細心。野食高質之餘,環境又舒適,員工仲要咁貼心❤️呢個價錢值得一試💯