2021-02-25
終於放寬咗堂食限制啦,即刻約朋友去食返餐好嘢,一早就book咗呢一間食海鮮嘅餐廳好耐以前都想來呢一間餐廳食,因為呢間餐廳嘅海鮮拼盤好有特色,相信大家一齊都聽過去到餐廳餐廳,地方唔算好大,幾乎坐滿左食客,嚟呢度一定要book定位嘢食方面當然主力係食海鮮啦,有各類海鮮嘅菜式,聽完店員嘅推介,我哋就揀咗以下幾樣食物路易斯安那特色蟹餅:呢款店員話係呢度嘅招牌菜,我見差唔多每一台都有點呢一度菜,蟹餅個面煎香左,以入面係用蟹肉堆砌而成嘅,一啖都可以食到啖啖肉嘅感覺,配埋佢個醬汁,真係拎個蟹肉味提升海鮮拼盤:揀咗大蝦、青口、蜆呢三款海鮮,食材真係好新鮮,配埋佢嘅檸檬牛油味,一上枱就已經聞到好香嘅牛油味,醬汁嘅濃度啱啱好,再加上佢入面仲有粟米、香腸同薯仔,超級豐富墨魚汁鮮魷魚,八爪魚意大利飯:呢個意大利飯係用墨魚汁整嘅,所以食落特別香,魷魚一啲都唔un,八爪魚嘅新鮮程度好似刺身咁雪糕蘋果批:呢個蘋果批,側面睇你可以見到每一粒蘋果都好分明,真係落足料同心機,一啖雪糕一啖蘋果批,勁享受呢間餐廳嘅服務好貼心,不時會幫你更換碟,店員仲好有禮貌
呢間餐廳嘅服務好貼心,不時會幫你更換碟,店員仲好有禮貌