2018-08-10
兆萬一向都係食放題嘅勝地,喺樓下揀下食邊間見到呢個好似應該唔係開咗好耐嘅放題餐廳,擊傷帝王水產,個名聽落去好似好勁就試吓佢啦🤣一上到去見到都有見好多人喺度等位,不過服務生都安排得好快就有枱了放題只亦都有唔少張,都係以填紙仔型式落單嘢食就係上面嘅呢啲,嘢食選擇種類都幾多,有日式泰式甚至係西式另外呢兩張就係入座嘅時候比嘅,就係一人點一個/一枱點一個既(只可以點一次)出邊嘅嘢飲選擇都幾多,而令我驚喜嘅竟然有呢個日本果酒(仲有其他口味)白桃味好香,酒味唔算好重哈哈大家關心嘅刺身來了新鮮程度算係中上,尤其推介三文魚同甜蝦,另外蛋都唔錯呢度嘅牛肉壽喜燒,甜豉油湯底比較濃郁,肥牛份量幾多,鍾意食佢啲菜吸收左湯底嘅精華甜甜地又爽口加州卷就正常水平,另外呢個和牛卷都幾得意,幾香口仲要推介炸鮮奶真係好好味!出面炸到金黃色,有啲煉奶,外脆內軟得來裏面既鮮奶好香滑另外,香芋丸亦都唔錯點咗好多唔同嘅嘢食,最後仲食埋H牌嘅雪糕做結尾,一個大滿足嘅放題體驗
放題只亦都有唔少張,都係以填紙仔型式落單
加州卷就正常水平,另外呢個和牛卷都幾得意,幾香口