2017-04-09 357 瀏覽
上星期行過見到呢間新日本放題試業中, 心思思等到星期六叫埋爸B一齊去食。 中午時分人流唔多, 座位舒適唔迫, 餐廳面積幾大, 環境寬敞。 每張枱上都放上一個gas 爐, 原來就係用黎做餐廳推薦既既磯燒食品👍🏻首先黎過店長推介既送既海鮮拼盤,滿兩位就送👍🏻。 大大隻既蝦, 燒完出黎都無縮水, 啖啖肉鮮味十足。 之後燒蟹殻, 藏住既蟹膏見到都垂涎三尺, 可惜只有兩隻, 唔夠分 🤣 好在仲有扇貝同蜆搭夠, 一樣滿足。 多張任點食品紙, 除左磯燒、仲有熟食、刺身、壽司。刺身同樣新鮮,仲有我至愛既希靈魚同大大隻既甜蝦。熟食既就有天婦羅, 除左大蝦,菇,仲有多春魚, 原來多春魚天婦羅好正, 連頭食埋。🤣 其他煮食有燒鯖魚、牛肉鍋芝士焗蠔。 另外點少得壽司, 老公同我都大愛壽司,特別係燒三文魚, 入口即溶既三文魚, 比連鎖店既好食得多, 追加左10件最後甜品同飲品係免費任攞, 款色仲好多, 非常慷慨。 食埋個好特別既雪糕, 今次真係超級大滿足。最後埋單放題黎講唔算貴, 仲有新鮮海鮮
多張任點食品紙, 除左磯燒、仲有熟食、刺身壽司
刺身同樣新鮮,仲有我至愛既希靈魚同大大隻既甜蝦。
最後埋單放題黎講唔算貴, 仲有新鮮海鮮
2017-04-08