2020-08-15 53 瀏覽
而家晚晚都要食外賣,食到真係要諗下食乜好,今日食下日式便當🍱都好禾。賣相靚,用個靚靚日本.盒盛載食物,望住食都會覺得好味D......😋—————🟥沖繩豬🐷軟骨便當🍱———廚房煮完一拎出黎外賣盒內的食物飄出的香氣已經令我有流口水的感覺😋😋入面附有沙律🥗、各款蔬菜🥬、蕃茄🍅🌽🥒🥕,又有肉、又有十穀米的飯團🍙吃得非常健康的便當🍱🐷豬軟骨炆得入味夠腍、香口惹味⋯⋯十穀米飯團🍙——-入面足料的穀米,隨了健康,又有煙靭的口感,有足料又有啖啖的樱花🌸🦐蝦,吃出啖啖的香氣😋😋—————-🟩紅酒🍷番茄🍅牛肋條便當🍱——用紅酒🍷番茄🍅製作的牛肋條,隨了吃落軟熟,更是吃出每口的芳香⋯⋯入面附有沙律🥗、各款蔬菜🥬、蕃茄🍅🌽🥒🥕,又有肉、又有十穀米的飯團🍙又是吃得非常健康的便當🍱飯團🍙的足料配製,更是吃出廚師👨‍🍳的用心製作——————-❤️買完外賣,老闆娘還送上用櫻花🌸🦐蝦做的脆脆薄餅,拆開包裝那股櫻花🌸🦐蝦的香氣更是誘人😍的味道,一咬又香又脆👏👏👏👏👏👏—————-🟨環境——裝修都是全日本化,雖然是小小的一間舖.但是簡單精緻,入面還設有堂食。🥰🟦服務——-看見她與客人建立關係的溝通.感覺溫暖😊🟪衛生——-入

—————
🐷豬軟骨炆得入味夠腍、香口惹味⋯⋯

—————-
飯團🍙的足料配製,更是吃出廚師👨‍🍳的用心製作

——————-

—————-
🟦服務——-看見她與客人建立關係的溝通.感覺溫暖😊
🟪衛生——-入到去乾淨衞生的枱櫈就知道乾淨清潔😉
🟩價錢——日本食材…價錢大眾化👏
🟫食物——味道大眾化,大人細路都啱食👏👏👏
————-
開心🥳⋯⋯簡單