2021-04-30 23 瀏覽
同朋友去尖沙咀美麗華行街,見到呢間餐廳俾佢吸引咗,决定入去試一試。餐廳環境好好,坐位好闊落,行工業風。餐廳提供好多款burger,有牛肉,雞,魚,海鮮同素肉等等,仲有好多款小食,包括薯條,雞翼等等。如果想食健康d,仲有沙律可以選擇。我同朋友都係burger愛好者,我地叫咗2個burger同1個薯條share食。~~蜜糖芥茉大烤菇煙肉牛肉漢堡餐廳好好,個包已經幫我地切開咗一半,方便share,個包好大,有好多配料,有生菜,蕃茄等等。食落都好新鮮。牛肉好厚身,充滿肉汁。大烤菇食落好juicy。加埋芝士同蜜糖芥茉醬,令成個包更惹味。~~軟殼蟹漢堡軟殼蟹好大隻,炸得好香脆,啖啖肉。加埋個醬汁,口感一流。~~芝士旋風薯條新鮮炸起,熱辣辣。食落好香脆,加埋d芝士,好鬼正。另外,員工好體貼,見到我同朋友食burger,食到隻手污糟咗,主動拎濕紙巾俾我地。

餐廳環境好好,坐位好闊落,行工業風。

~~蜜糖芥茉大烤菇煙肉牛肉漢堡

~~軟殼蟹漢堡
軟殼蟹好大隻,炸得好香脆,啖啖肉。加埋個醬汁,口感一流。

~~芝士旋風薯條
新鮮炸起,熱辣辣。食落好香脆,加埋d芝士,好鬼正。