2020-08-25
中環一帶有好多特色餐廳,今次嚟到呢間喺斜路上嘅burger店,隔離就係係人都喺嗰度打卡嘅藍色牆🤩 食完順便影埋相又得!-🥓5019 BLT Burger🍔-呢款best seller果然係名不虛傳!所有嘅漢堡扒都用上和牛🐂 睇下塊肉厚到!😱 入面仲有煙肉同蛋,加上超惹味嘅醬汁,咬落去味道好豐富🥺不過實在太大個啦,所以食嗰陣好狼狽🤣 但係真係幾高質嘅😋-評分:9/10價錢:$148-🧀Cheese Burger🍔-呢款相對就少啲材料🙈 得最基本嘅酸瓜、生菜、蕃茄🍅就係一個好classic嘅cheese burger🧀不過因為塊和牛漢堡扒熱辣辣同好重牛味,所以令呢個平凡嘅burger升晒級🤩-評分:8.5/10價錢:$98-🥑Avocado Burger🍔-鍾意食牛油果嘅咁呢個就啱晒!牛油果嘅份量都幾多,大概有半個咁多😛感覺上比cheese burger冇咁邪惡,但係味道方面始終都係王牌嗰隻最正!😆😋-評分:8.5/10價錢:$98-Set lunch 配埋薯條沙律同飲品,所以真係超抵食🥺 薯條新鮮炸起,雖然係幼薯條但係好脆!飲品可以加錢叫特色smoothie😛推薦mango同spinac
🥓5019 BLT Burger🍔
價錢:$98
🥑Avocado Burger🍔
評分:8.5/10
價錢:$98
Set lunch 配埋薯條沙律同飲品,所以真係超抵食🥺 薯條新鮮炸起,雖然係幼薯條但係好脆!飲品可以加錢叫特色smoothie😛推薦mango同spinach yogurt smoothie🥤👍🏻
📍 5019 Premium Factory 中環📍