2024-05-04 18 瀏覽
今日同朋友去食呢間英式扒房,首先不得不提餐廳嘅裝修好靚,好有古典特色好打卡able,忍唔住影咗好多相,影相影到夠先開始order😂😂我哋叫咗個Set dinner(💰388)頭盤係水牛芝士車厘茄沙律,芝士味夠濃,車厘茄好juicy、夠新鮮,唔會太酸,生菜好fresh,夠晒開胃。頂級牛肝菌忌廉湯牛肝菌忌廉湯超濃超滑,唔似用粉沖出嚟嗰種咁假,而且超足料超多牛肝菌碎粒,口感有層次!自家製A5和牛千層麵主菜係A5和牛千層麵。一個字,正!重點係牛味夠重,嫩滑,唔會overcook。千層麵軟硬適中,撈埋醬汁食落好惹味。黑松露薯條黑松露味重,薯條夠脆同埋薯條嘅鬆脆口感。點埋茄汁同松露醬真係好邪惡,食到停唔到!牛骨髓蒜蓉餐包牛骨包住餐包,呢個配搭好有新鮮感,餐包鬆軟,食落口感好豐富好特別。跟餐仲送杯凍檸茶,消滯消暑一流!總結: 正!大推!

我哋叫咗個Set dinner(💰388)

頂級牛肝菌忌廉湯

自家製A5和牛千層麵

黑松露薯條

牛骨髓蒜蓉餐包

跟餐仲送杯凍檸茶,消滯消暑一流!

總結: 正!大推!