2023-01-08 396 瀏覽
先前已想book 好耐,一直都book 唔到四人枱,撞巧呢兩星期都要入大埔,撞運氣又有位,自從改名後唔同晒。聽聞扒唔錯叫左,冇失望又冇根,但配菜用椰菜好一般,湯就得磨菇湯。跟餐飲品+$15@。海膽帶子意大飯就帶子唔錯,飯一般。日間有湖景(如果book 到window seat就indoor,個景真係好似去左外國),晚上有燈仔我就建議坐outdoor(不過疫情就自行衡量)唔BOOK都唔洗止意入嚟,係停車場已俾截停。今次嚟返見到好多“人”去管理泊車……🙄惠顧可以free parking 3小時呢,不過留意個露天位有部分係要前後泊,(所以如果走怕要等人讓車麻煩就揾單獨行泊)而旁邊LAKE HOUSE 似俾四季收購左?入左gate 都唔可以亂行喎。不過係果面搞wedding 真心唔錯。book完去食前一天會收到SMS,跟指示Cfm返個booking就得。