2019-04-14 119 瀏覽
久唔久先黎一次,欠違了的荷曄庭,對上一次已經係三年嘞環境依然清靜,六點鐘坐室外,由日光食到夜晚。情調一流。皆因,食客寥寥可數。好,落單先,田螺....無貨。。。。咁$29x 12oz肉眼吖,侍應即刻真心誠意比忠告我地,肉眼嘛,麻麻地,不如叫$69x 32ozT骨吖,或者$69x小牛排, 咁奇怪嘅,邊有侍應咁倒公司米。 我地覺得32ozT骨唔夠食,所以照叫每人一客肉眼。一客鵝肝有兩件,夠厚但煎太乾了,無咗入口即溶一客凱撒沙律,普普通通跟住酥皮龍蝦湯,篤穿個皮,個湯竟然一半都無,嘩,咁慳水㗎。味道.....比一田買個龍蝦湯仲淡主菜黎嘞,五成肉眼.....咬落去.....嘩,鞋過鞋底,兩位愛牛之人一大半無食,反而兩位女士就本著唔好嘥就頂埋去。實在又鞋又無肉味,邊值咁多呀唉,礙於地方太偏遠,要再另覓糖水確難搵,唯有試埋佢啲甜品。個$48心太軟,真係好難食呀,佢好似用啲奶粉開水,加啲無朱古力味奶粉整出黎,oh no, 不如唔好賣啦,咁無heart, 食到我地ee鞋鞋。呢個$3x椰汁紅豆糕, 紅豆甩晒出黎,又無豆味。好失望呀,佢係咪轉咗老闆呀?唔好用荷曄庭呢個名啦。我地2011年第一次黎食,比咗9
久唔久先黎一次,欠違了
的荷曄庭,
對上一次已經係三年嘞

環境依然清靜

好,落單先,田螺....無貨
。 我地覺得32ozT骨唔夠食,所以照叫每人一客肉眼。

一客鵝肝有兩件,夠厚但煎太乾了
,無咗入口即溶

一客凱撒沙律,普普通通

跟住酥皮龍蝦湯,篤穿個皮,個湯竟然一半都無
,嘩,咁慳水㗎。味道.....比一田買個龍蝦湯仲淡

主菜黎嘞,五成肉眼.....咬落去.....嘩,

呢個$3x椰汁紅豆糕, 紅豆甩晒出黎,又無豆味。

好失望呀,佢係咪轉咗老闆呀?唔好用荷曄庭呢個名啦。

我地2011年第一次黎食,比咗9個讚。
今日?1個讚都兼多。