2007-08-11 17 瀏覽
下雨加上風球,無出去食野,去左樓下酒樓飲茶同姐,姐的朋友和她的媽咪一行四人,好快有位!叫左以下GE野:咖哩豬皮魷魚魚蛋:聞落好香,食落麻麻。佢\DEE汁係用咖哩粉開,冇咖哩味,反而甜甜的。DEE料OK,不過魚蛋較粉。焗芝士蝦伊麵:次次都會叫,好香好濃GE芝士味,配伊麵一流,蝦都有約十隻。幾足料流沙奶黃包:幾好味,奶黃幼滑。不過未算流沙!魚香茄子:冇食過,因為一向都唔食魚香茄子。不過朋友話茄子好鞋桂花紅豆糕:一向對桂花冇咩好感,食落淡淡花味,不過始終不太愛!灼生菜:我覺得幾好,生菜新鮮,又唔會灼到淋曬!正水晶包:有奶黃同豆沙各兩件,試左個奶黃,皮幾有咬口,唔會太厚,奶黃亦好好!芒果布甸:我一人食,幾好味!不過可以再好DEE,因為DEE芒果味唔夠濃!共$136,每人$34
下雨加上風球,無出去食野,去左樓下酒樓飲茶
同姐,姐的朋友和她的媽咪一行四人,好快有位!

叫左以下GE野:

流沙奶黃包:幾好味,奶黃幼滑。不過未算流沙!

灼生菜:我覺得幾好,生菜新鮮,又唔會灼到淋曬!正

共$136,每人$34