2023-08-07 3404 瀏覽
原來8月好多bbq場都會翻新/休息緊,無意中搵到呢一間bbq場,好慶幸自己搵到呢度😚位置方面好方便,大埔墟火車站搭小巴係龍尾攤落 一落就係,馬路同路都唔洗點行,30秒內就到☺️環境:每張枱都會有一部大風扇,31度係到bbq都唔算狂流汗,可接受😝今次4個人泥,佢俾左張6人枱我地,每張枱隔離都有個bbq爐,事前已經分派左相應人數既紙碟、叉、生熟碟,成件事都好衛生同方便食物:好多種類揀,有蝦、魷魚、芝士魚腐、雞軟骨串燒、鴨胸…..呢啲都係其他燒烤場唔會有既野,成件事好新奇😆感覺好良好,除左特別野,都有好多唔同種類既肉類,連雞翼都有唔同味,一早退哂冰,唔洗自己慢慢解凍👍🏼仲提供左唔同調味料自己調味^^飲品:種類好多,有汽水、菠蘿玉露、茶、水、王老吉、啤酒…..全部任飲,唔夠凍可以自己去拎冰同冰桶☺️安排好細心!好少見有燒烤場可以任飲,仲要有咁多選擇~正!衛生:野食一早pack哂一包包、雞全翼都一早串好哂,感覺好衛生,夾野食既夾,都係好乾淨,唔會痴哂啲醬同痴笠笠,所以感覺好良好,食得都安心啲☺️