2019-10-20 353 瀏覽
星期日早上係成個星期入面最幸福既時光,梗係要搵個輕鬆舒服既地方嘆一嘆😆今朝揀左係大埔一間小巷之間既溫馨小店—想點啡☕️想點啡採用半自助式服務,揀好想食咩就去下單,然後坐定定,店主就會為你送上食物和飲品😬選擇了粟米吞拿魚飛碟,再加埋杯latte都只係$42☺️ 價錢親民,但係一d都唔馬虎🤭 新鮮烘起既飛碟熱辣辣,入面有滿滿既粟米同吞拿魚,配搭沙律醬,簡單又美味😋。飛碟旁邊亦放上雜菜沙律同水果🥗🍉🍐,令早餐加添一點健康☺️。Latte拉花靚❤️ 啡同奶既比例恰到好處😄店主親切有禮,本來我被安排坐在較近門口的bar枱位置,雖然早餐時間人客比較多,但繁忙之中亦很細心地幫我再安排坐進餐廳裡較舒適的二人枱😊感恩《想點啡》給了我一個good Sunday morning😇☕️😋

今朝揀左係大埔一間小巷之間既溫馨小店—想點啡☕️

吞拿魚粟米飛碟配latte

Latte拉花靚❤️ 啡同奶既比例恰到好處😄

2019-10-20
$42 (早餐)
吞拿魚粟米飛碟配latte