2017-05-04 86 瀏覽
有日約咗兩個友人食飯傾計,因為大坑係我地嘅中心點,所以就隨意揀咗呢間。冇expectations 下又幾好食喎,水準係中廚師做西餐嘅above average. 份糧足用料唔係普通料扮上菜,食得出食材係靚嘅。我叫咗個龍蝦牛油果沙律,龍蝦嘅portion 估唔到咁多,要俾個讚。之後要咗個龍蝦湯,好夠濃味,但我個人覺得咸咗啲,頭幾啖係唔覺嘅但因為碗湯都幾多,所以飲到尾覺得咸。朋友叫咗個洋蔥湯,我都覺得好飲,對比之下佢果個清D啖D。之後我叫慢煮三文魚,朋友叫咗個豬肩,兩個菜都係水準以上。三文魚煮得好滑,豬肩肉亦都有味,其實都係果句啦食材用了靚已經成功左一半。我覺得呢間餐廳值得一試。希望佢每次水準都係咁平均啦。BTW, 搵相時先發現,我冇影自己碟三文魚

我覺得呢間餐廳值得一試。希望佢每次水準都係咁平均啦。

BTW, 搵相時先發現,我冇影自己碟三文魚