話說某日亂行咁行左入村 見到間好似幾chill 嘅 cafe 就諗住入去一試杯咖啡因為帶住個👶🏻都有問佢有冇min charge , 佢話每人$40 👶🏻可以吾計 咁我地每人都有叫杯咖啡(一杯啡都夠佢個min charge) 仲叫多左個🥐 俾👶🏻食 俾左錢之後係counter 旁條樓梯上一層 有個細嘅用餐區 2 張細圓枱 加bar 枱咖啡用外賣杯上 味道普通 勝在食境 但值得一提係佢部cam 擺得都幾低下 放係裝飾櫃上面 坐得近嗰張枱就好似俾人睇住食野咁 如果佢有埋錄音功能咁就講咩都會聽到 😅而我地就係咁喇 … 👶🏻分左啲🥐俾我食 我用佢地餐廳嘅餐巾紙包住黎食 食左幾啖個女店員/店長?突然行上黎幾惡咁講 “吾好意思我地呢度吾可以食外來野食” (註 : 佢都未行完條樓梯)我地O晒嘴 ,心諗做咩野呀 佢睇都未睇清楚就話我地 好明顯係係個cam 見到我疑似食緊其他野就9衝上黎諗住當場捉人喇 我吾知係米佢地之前成日有客咁做喇 但係都可以上黎扮fill 下野咁confirm 下先話客喇 … 雖然佢上左黎望真啲係佢搞錯左之後都有話番句吾好意思,但俾佢咁無理話完之後咩心情都冇晒 杯咖啡都冇心情歎情

我吾知係米佢地之前成日有客咁做喇
但係都可以上黎扮fill 下野咁confirm 下先話客喇 … 雖然佢上左黎望真啲係佢搞錯左之後都有話番句吾好意思,但俾佢咁無理話完之後咩心情都冇晒 杯咖啡都冇心情歎情願去公園飲仲好 😒