2012-09-20 154 瀏覽
一直想試下五代同糖既甜品,但原來款色少,份量又細,最重要係唔好食。Oreo 木槺布丁:Oreo 碎加上木槺布丁,味道普普通通的,但唔難食。腐竹雞蛋:太甜,欠腐竹豆香味。楊枝甘露雪花:雪花棉,但楊枝甘露味淡左d。椰皇燉 3.6 牛乳(熱):落單時店員話熱食要等 15分鐘,我回答ok;過左 5 分鐘,又有店員黎講同一番說話;再過 10 分鐘又再問多次!!最後過左 25 分鐘先有得食,但只係微暖!一部份凍一部份熱超難食,雖然又要等,但都叫店員再番熱。轉頭 5 分鐘就已送回來,而且好熱!心唸佢地有無攪錯 , 明明可以好快,之前卻攪左甘耐!辛苦得來的椰皇燉 3.6 牛乳原來好難食,牛乳唔香濃,還有點酸酸的 ……. 第二日我腸胃炎 ….. 當然不可以話一定關事 ….. 總之以後也不再來了!
腐竹雞蛋:太甜,欠腐竹豆香味。
楊枝甘露雪花:雪花棉,但楊枝甘露味淡左d。
總之以後也不再來了!
Oreo 木槺布丁
腐竹雞蛋
椰皇燉 3.6 牛乳(熱)
楊枝甘露雪花
$30 (宵夜)