2023-09-29
大圍有新商場,梗係要去行吓啦,我仲提早book位今晚食湊湊火鍋,好彩有book去到已經有好多人等緊位~入去座位坐低沿路已經見到一個配料區好多選擇,仲有生果、前菜小食~我哋選擇咗鴛鴦鍋;臺式麻辣鍋加胡椒豬肚雞鍋~麻辣惹野好香濃,鴨血豆腐仲可以無限添加。湯底用咗雞骨及牛骨以小火慢燉 6 小時,再輔以紅棗、枸杞等中草藥材熬製 2 小時所濃縮而成。熬足6-8 小時。一鍋集結「麻辣、醇、辛、甘、香」六種味蕾體驗,層次豐富,可先品嚐一口湯頭再下料煮火鍋胡椒豬肚雞非常足料,好多豬肚~我哋仲選擇咗企鵝丸、墨魚仔、美國特選級牛板腱、炸魚皮、鮮豆腐~地方寬敞座位舒適、而且空間感大唔會有逼夾嘅感覺,同朋友一齊嚟打邊爐傾偈打卡都非常適合,仲有VIP房,仲有KTV~正呀!🫶🏻溫馨提示🫶🏻。早鳥優惠:下午6時前埋單及離座可享 85折。宵夜優惠:晚上9時人座可享8折
我哋選擇咗鴛鴦鍋;
臺式麻辣鍋加胡椒豬肚雞鍋~
胡椒豬肚雞非常足料,好多豬肚~
🫶🏻溫馨提示🫶🏻
。早鳥優惠:下午6時前埋單及離座可享 85折