2023-05-22 767 瀏覽
DON'T COME 真心勸世星期日諗住一家人出去開開心心食大餐,最後食到全家躁底🥲 揀咗燒肉放題,見到有豬牛羊都有,又有串燒薯條又有嘢飲,諗住應該ok啦,點知中大伏🥲 冇寫開食評,但間嘢太垃圾,特登驗證返個email俾負評勸世,希望唔好有其他受害者🙏1. 衛生情況唔掂本身以為喺YoHo都唔會太差,但啲碗碟都有污漬🫠 特登斟咗杯熱水洗餐具同碗,唔講以為去咗酒樓🫡2. 出餐極慢,漏咗好多張單點餐到出餐起碼15分鐘,中間嗌罐可樂都要等15分鐘,連阿媽都躁咗。漏咗好多好多單,如果餐廳負責人睇到小妹篇食評,麻煩俾返一份烏冬、兩隻日本雞蛋、一份薯條、仲有其他你俾漏咗嘅食物我🙏3. 服務質素好差唔知係咪因為得兩個樓面(一個後生一個中年),所以佢地做到躁底。但間鋪又唔多人,最高峰八成入座率🫥 個中年女侍應服務態度好差🙃 節錄兩個事例俾大家睇:a) 我地嗌咗兩個壽喜燒鍋同兩個石板燒,後生女侍應擺上檯面,因為張檯細所以擺得都幾埋。跟住中年女侍應走過嚟,*同我地講*話:“唔可以擺咁埋㗎喎,搶火會爆炸㗎喎。”咁你望住我地做咩????b) 食到一半個壽喜燒鍋就嚟乾塘,叫個後生女侍應幫我地加水,跟住個中年女侍應
DON'T COME 真心勸世

1. 衛生情況唔掂
2. 出餐極慢,漏咗好多張單
3. 服務質素好差
個中年女侍應服務態度好差🙃 節錄兩個事例俾大家睇:
跟住中年女侍應走過嚟,*同我地講*話:
“唔可以擺咁埋㗎喎,搶火會爆炸㗎喎。”
咁你望住我地做咩????
b) 食到一半個壽喜燒鍋就嚟乾塘,叫個後生女侍應幫我地加水,跟住個中年女侍應見到就話:
“呢啲應該客人自己加。”
我打咁多次邊爐都冇見過餐廳要客人自己加水🙂 問佢拎餐具/牙籤,又淨係會指俾你睇喺邊,但明明佢手頭上係完全冇嘢做緊,行兩步拎俾客人好難?真。自助餐
想問我嗰10%服務費係俾緊啲咩?

4. 好難食
啲肉好韌……加咗$38嗌個龍蝦,本身已經好低期望,但嚟到見到真係呆咗,啲肉少過普通海蝦🙂

5. 啲湯冇refill, 成間鋪得一枝牙籤🙂
嘥咗超過$1000食垃圾,仲要搞到family day咁唔開心,真係好嬲😡
唔奢求間嘢會改善,只希望佢快啲關門大吉,唔好再為禍人間🙏